avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu îngrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu îngrijire copil

concediul prenatal și postnatal de 126 de zile intră în componența concediului de îngrijire copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:23, 28 Februarie 2015
Concediu de maternitate nu intra in componenta concediului pentru ingrijire copil si nici in cea a concediului pentru cresterea copilului.
1. Concediul de maternitate este format din 126 de zile = sarcina si lauzie = prenatal si postnatal.

2. Concediul pentru crestere copil (CCC) pana la varsta de 1 an sau 2 ani se acorda la cerere si se poate solicita cel mai devreme incepand cu a 43-a zi de la nasterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere acte alocatie si indemnizatie pt cresterea copilului ozana_alexandra ozana_alexandra Buna ziua, Imi puteti spune va rog in cat timp de la data nasterii trebuie depuse actele pt alocatia copilului, respectiv pt indemnizatia de crestere si ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil 622580 622580 Buna ziua, Eu m-am angajat prima oara in 1 octombrie 2015. Pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului trebuie sa am minim 1 an de zile ... (vezi toată discuția)