Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impunere fiscala auto

Cum se impune fiscal un autoturism care are doi proprietari?
Mentionez ca autoturismul a fost cumparat in cote egale, si cumparatorii nu au domiciliul in aceasi localitate

Ultima modificare: Marți, 24 Februarie 2015
madeira, utilizator
Cel mai recent răspuns: madeira , utilizator 11:19, 25 Februarie 2015
Pe cartea de identitate auto si pe talon sunt inregistrati 2 proprietari ?
masina a fost cuparata din spatiu UE. Cei doi cumparatori vor sa inmatriculeze
Nimeni nu contesta provenienta bunului mobil si cine a achizitionat-o
Problema consta in acea ca reglementarea nationala prevede ca atat in cartea de identitate auto ,cat si in talon ,se precizeaza un singur proprietar-indiferent de cate persoane au contribuit la achizitia bunului mobil si de dorinta/interesul acestora de a fi trecuti in documentele auto
intrebarea mea se referea strict la impunerea fiscala, adica fiecare cumparator se impune cu cota de 50% din autoturism la primaria din raza sa de domiciliu?
la inmatricularea autoturismului stiu ca se trece un singur propritar pe carte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata fara sa cunosc adevaratul proprietar... georgiana92 georgiana92 Saptamana aceasta am cumparat o masina din Sibiu, am vazut-o pe internet am contactat vanzatorul ne-am inteles sa ne intalnim si am cumparata. Problema ii ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare succesiva a unui autoturism TrancerDJ TrancerDJ Buna ziua, Am achizitionat acum cateva zile un autoturism de la o persoana juridica. Inca nu am facut radierea masinii/inmatriculare/luare in evidenta la ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto sh Bogdan lunca Bogdan lunca Cum pot înmatricula o mașină daca fostul proprietar nu a înregistrat mașină nici la politie si nici la fisc. Si nici nu mai este de găsit? (vezi toată discuția)