avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculare auto sh
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare auto sh

Cum pot înmatricula o mașină daca fostul proprietar nu a înregistrat mașină nici la politie si nici la fisc.
Si nici nu mai este de găsit?
Cel mai recent răspuns: Bogdan lunca , utilizator 23:47, 7 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Daca vanzatorul nu a inregistrat pe rol fiscal bunul mobil,ce fel de document da vanzare cumparare ati incheiat in lipsa certificatului fiscal si a fisei de radiere auto ?
Am si carte si talon pe numele primului proprietar care la randul lui a vândut legal si corect mașina,unei doamne care cum am mai specificat nu a înregistrat nicăieri aceasta mașină, iar dânsa a vindut-o unui samsar de la care am cuparat-o eu!
Oricum am aflat cine este aceasta ,si o voi acționa in instanță ptr a putea transcrise pe numele meu acest autoturism!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto sh prin intermediar RolandSachelarescu RolandSachelarescu Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Vreau sa cumpar o masina. Baiatul de la care cumpar masina a cumparat-o si el la randul lui de la ... (vezi toată discuția)
Vanzare automobil blajaura blajaura In luna august 1916, soacra mea a vandut un autoturism ( folosit ), facand un contract de vanzare cumparare nefiind inregistrat la notar si nefiind finalizat ( ... (vezi toată discuția)