avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie elev dupa varsta de 18 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie elev dupa varsta de 18 ani

Am implinit in luna mai anul trecut 18 ani,dupa din cate imi aduc aminte am primit alocatia timp de o luna.Cererea pentru acordarea alocatiei am facuto acum 2 luni,in speranta ca banii sa se stranga si sa primesc o suma mai mare.Am presupus ca ar fi trebuit sa vina pana acum.Intrebarea mea este:Am facut o greseala facand asta,si nu o sa primesc banii?Din cate stiu am parcurs pasii pe care trebuia sa ii fac pentru cererea de alocatie,copie dupa buletin,completarea fisei tip,selectarea optiunii de primire a banilor,singurul lucru care acum ma ingrijoreaza e ca nu am depus la timp la secretariatul scolii unde invat.Cei de la secretariat au zis ca o sa trimita formularul,ca nu este o problema intarzierea.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:16, 25 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Veti primi retroactiv banii pe alocatie , in caz contrar sesizati ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, email : anps@prestatiisociale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare alocatie narin narin Buna ziua, referitor la acordarea / suspendarea alocatiei doresc sa va intreb urmatoarele: fiul meu este nascut in 1999 in Ro, am beneficiat de alocatie care ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copil in spania HoreaS HoreaS copilul meu este nascut in Spania si primeste alocatie de la statul spaniol din anul 2008 . Eu am primit serviciu ca angajat definitiv cu contratct in Spania ... (vezi toată discuția)
Ref.alocatie copil BarbuViorica BarbuViorica am nascut pe 04.09.2015 si am depus dosarul pentru alocatie pe 18.09.2015.Am primit in luna noiembrie in cont alocatia copilului pe luna noiembrie,dar pentru ... (vezi toată discuția)