avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta medicala -concurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta medicala -concurs

buna ziua. doresc sa particip la un concurs la scoala nationala de grefieri,si printre documentele solicitate se numara si o adeverinta medicala din care sa rezulte aptitudinea de a putea exercita profesia..in speta,aceea de grefier ,dar nu se specifica clar de catre cine sa fie eliberata,de catre ce unitate medicala...nu stiu catre cine sa ma adresez..medicului de familie , catre o unitate medicala specializata...etc..va rog sa ma indrumati catreinca nu mi-ai spus.... cine sa ma adresez pentru a mi se elibera aceasta adeverinta medicala...va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:13, 27 Februarie 2015
Adeverinta o puteti lua de la medicul de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta medicala pentru inscriere concurs nicholaescu nicholaescu la dosarul pentru participarea la un concurs se specifica printre alte acte ce trebuiau depuse,si adeverinta medicala din care sa rezulte ca sint apt medical ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala pentru concurs DMariusEmilian DMariusEmilian Medicul de familie poate elibera o adeverinta medicala cu mentiunea APT PENTRU CONCURS???? (vezi toată discuția)
Adeverința medicală angajare maddo25 maddo25 Buna ziua! Doresc sa va adresez o întrebare legată de adeverința solicitată la înscrierea unui concurs, dacă este obligatoriu sa fie trecut de medicul de ... (vezi toată discuția)