Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Datorii pfa

Buna ziua. Am lucrat la o firma cu jumatate de norma si pfa. Pfa pe care l-am suspendat in 2009 pentru ca am intrat in concediu de maternitate. Ulterior am fost instiintata ca figurez cu datorii conform legii 44, art. 3. Precizez ca firma mi-a platit toate datoriile la stat, plata CAS si restul, si eu am platit impozitele aferente, nefiind obligata la alte plati. Mi s-a blocat contul pe care primeam alocatia copilului. Ce trebuie sa fac pentru a scapa de aceasta datorie? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ionela_o , utilizator 15:21, 3 Martie 2015
Din ceea ce relatati nu reiese durata suspendarii activitatii (care oricum nu poate fi mai mare de 3 ani), respectiv ce ati facut dupa ce a expirat termenul de suspendare a activitatii pfa?
PFA-ul este in continuare suspendat.
Buna ziua. Nu ma poate ajuta nimeni in rezolvarea acestei probleme? Nu vreau sa platesc acesti bani, doar pentru o revenire asupra legii. Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare pfa cu taxare la norma. este posibil? ioni69 ioni69 Buna ziua, Sunt inregistrat de ceva timp ca si PFA cu norma. Din cauze obiective as fi dorit sa suspend activitatea pentru o perioada de un an. Insa am ... (vezi toată discuția)
Problema , am fost in concediu de materninate si nu am suspendat activitatea pfa. ce fac sa scap cu fata curata? thores thores Buna seara, Mai jos va povestesc istoria mea si va rog sa-mi dati o solutie sa scap cit mai \"curat\" posibil. Deci, lucram la o firma si ca sa mai imi ... (vezi toată discuția)
Expirare suspendare activitate firma lavinia17d lavinia17d Firma, activitatea suspendata pe perioada maxima (3 ani). Suspendarea a expirat la 30 iunie 2009. Registrul Comertului nu reactiveaza automat firmele a caror ... (vezi toată discuția)