avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vreau sa plateasca in fata legii pentru tot !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vreau sa plateasca in fata legii pentru tot !

Buna ziua,

As dori si eu sa primesc consultanta si un raspuns cu privere la urmatoarele fapte.Eu si logodnica mea am inceput serviciile in urma cu 5 luni in UK. Unul dintre colegii mei , pe care de altfel in cunostem impreuna din Romania , a adus acuze grave si neintemeiate , ca logodnica mea ar fi intretinut relatii sexuale cu el , atat inainte cat si dupa ce ne-am cunoscut noi , si nu numai atat dar a vorbit acest subiect cu toate persoanele din cercul nostru de aici ! Avand in vedere ca tot ceea ce a spus sunt doar afirmatii calomnioase si minciuni , care va spun foarte sincer ne-au distrus psihic, am luat decizia de a il inregistrat in cadrul unei discutii pe care eu am avut-o cu el, inregistrare care a fost facuta cu telefonul. Doresc sa stiu cum pot proceda ca acest "Mitoman" pentru ca altfel nu il pot numii , sa plateasca in fata legii si sa ii cerem daune morale pentru socul psihic pe care l-am avut atat eu cat si logodnica mea , la auzul acestor minciuni . De asemenea pot mentiona faptul ca inainte de acestea , a mai adus si alte acuze neintemeiate la adresa mea , de asemenea minciuni .
Cel mai recent răspuns: AdrianStanciu , utilizator 10:30, 13 Martie 2015
Ar trebui sa depuneti o plangere penala pentru hartuire. In UK ma gandesc. In Romania ar fi greu sa va deplasati sa va audieze si pe dvs si pe el.
Nu stiu ce se intampla daca el decide sa plece de aici. Daca s-ar putea l-as da in judecata si aici si in Romania, ca sa nu poata scapa din aceasta situatie nepedepsit. Credeti-ne ca am face orice ca acest individ sa plateasca cu varf si indesat pentru ca ne-a defaimat si a facut aceste afirmatii jignitoare !
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2015
AdrianStanciu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare de catre angajator camiutza7 camiutza7 Buna ziua, Am fost concediata cu suspendarea postului, mi s-a dat preaviz legal pe care nu l-am respectat , am anuntat ca plec , mi s-a desfacut ... (vezi toată discuția)
Calomnie pe siturile online. joyurself joyurself Buna ziua, pot obliga cumva penal/civil posesorul unui site web sa-si retraga calomniile pornite impotriva mea pe un anumite site web? Singura problema...este ... (vezi toată discuția)
Calomnia prin telefon aiduta aiduta cum poti dovedi ca ai fost calomniat la telefonul mobil? (vezi toată discuția)