avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie si nelamurire
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie si nelamurire

femeie,nascuta pe 09.1960 , cu 11 ani si 7 luni gr I si 8 ani si 5 luni gr a IIa. care este data iesirii la pensie? stagiul de cotizare este de 40 de ani .. stiu ca exista tabelul conform caruia ptr 11 ani de grupa I, primeste reducere de 5 ani jumatate iar ptr 8 ani de grupa aIIa primeste un an jumatate.. ce as vrea sa stiu este daca se iau in calcul cele 7 luni de grupa I si cele 5 luni de grupa a IIa la reducerea varstei de pensionare. multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:22, 18 Martie 2015
Se au in consideratie doar anii intregi.
Reducerea este de 7 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire ioana_livia ioana_livia Buna seara, mama are 11 ani si 7 luni de gr I si 8 ani si 5 luni de grupa a II-a. din cate am inteles cele 7 luni de grupa I vor trece la grupa a II-a ... (vezi toată discuția)
Cand iese la pensie? omideo20 omideo20 Buna seara! O femeie nascuta in luna mai 1962 cu 23 ani si 11 luni vechime din care 14 ani de grupa I si 2 ani grupa 2 cand poate ieai la pensie? (vezi toată discuția)
Cum influențează grupa 1 de munca stagiul de cotizare si reducerea perioadei de pensionare? sofia valentina sofia valentina Am 56 de ani, o vechime in munca de 30 de ani, dintre care am 11 ani de grupa 1. Cum influențează grupa 1 de munca la stagiul de cotizare si la vârstă de ... (vezi toată discuția)