Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie achizitie online ca persoana juridica

Buna ziua, am cumparat on-line in calitate de societate comerciala si acum ma rog de comerciant sa-mi returneze banii pentru produsele inapoiate pentru ca nu erau ce comandasem. Unde pot depune o reclamatie? Vreau ca autoritatile sa ia masuri impotriva comerciantilor tepari online.

va multumesc,
mihaela
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 10:36, 23 Martie 2015
Daca sunt intrunite conditiile pentru ca fapta furnizorului sa fie considerata inselaciune puteti face plangere la politie, daca sunt doar divergente de natura comerciala puteti sa-l dati in judecata. Protectia consumatorilor se adreseaza doar persoanelor fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnselaciune la shopping on line de pe fb wtiani wtiani Buna ziua! Ma confrunt cu o problema: am comandat 2 rochite de pe o pagina facebook, le-am primit, am platit transportul si livrarea 320lei. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorilor - poseta comandata online Rmilitaru Rmilitaru Buna ziua, as dori un sfat legat de urmatoarele: in 19.12.2012. am comandat online o poseta, pe care am primit-o in 23.12; am constatat urmatoarele: poseta ... (vezi toată discuția)
Buna,as vrea o parere in legatura cu urm speta...am comandat ... Korg69 Korg69 Buna,as vrea o parere in legatura cu urm speta...am comandat un produs online,a venit dar a fost altceva decit am comandat si am platit,apoi am returnat ... (vezi toată discuția)