avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare marca
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare marca

Buna ziua . Va rog daca se poate , sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare :
Daca inregistrez o marca,mai exista un site cu aceeasi denumire, insa nu sunt inregistrati ,eu ma pot inregistra cu acea denumire ? Daca da , ei mai au voie sa foloseasca site-ul?

Va multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Inregistrare marca Patricia_Lucia Patricia_Lucia Buna ziua . Va rog daca se poate , sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare : Daca inregistrez o marca,mai exista un site cu aceeasi denumire, insa ... (vezi toată discuția)
Trebuie inregistrat un site la osim ? Liviutzu Liviutzu Buna ziua, Am un site si as vrea sa stiu daca trebuie inregistrat la OSIM. Ca sa nu dau numele site-ului luam ca exemplu mancare-buna.co ... Poate cineva la ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata osim vs. domeniu internet bogdan30ro bogdan30ro Am urmatoarea speta. Am inregistrat la OSIM cuvantul sa zicem \"marcamea\" acum 2 zile. Dorind sa imi fac si un site pe internet am constatat ca domeniu ... (vezi toată discuția)