Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare marca

Buna ziua . Va rog daca se poate , sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare :
Daca inregistrez o marca,mai exista un site cu aceeasi denumire, insa nu sunt inregistrati ,eu ma pot inregistra cu acea denumire ? Daca da , ei mai au voie sa foloseasca site-ul?

Va multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Inregistrare marca Patricia_Lucia Patricia_Lucia Buna ziua . Va rog daca se poate , sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare : Daca inregistrez o marca,mai exista un site cu aceeasi denumire, insa ... (vezi toată discuția)
Trebuie inregistrat un site la osim ? Liviutzu Liviutzu Buna ziua, Am un site si as vrea sa stiu daca trebuie inregistrat la OSIM. Ca sa nu dau numele site-ului luam ca exemplu mancare-buna.co ... Poate cineva la ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata osim vs. domeniu internet bogdan30ro bogdan30ro Am urmatoarea speta. Am inregistrat la OSIM cuvantul sa zicem \"marcamea\" acum 2 zile. Dorind sa imi fac si un site pe internet am constatat ca domeniu ... (vezi toată discuția)