Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua sora mea are un credit la o banca si nu a mai putut plati acum a primit somatie pentru executare. As dori sa mi spune-ti daca parinti , copii lor si eu am putea fi cuprinsi in aceasta problema? Si daca banca le ia casa care este pusa gaj ei mai ramin datori? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: valiavram68 , utilizator 16:23, 25 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!
Va rog sa- mai spune-ti ,daca sora mea a donat masina ficei sale ea ne fiind implicata in contractul de credit pentru care sunt executati ar putra avea probleme fata?
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire kennya kennya buna ziua as dori sa stiu cum este mai bine mostenire sau contract de vanzare unui minor.parinti mei doresc sa treaca unuia din copii mei apartamentul iar ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe numele tatalui G30rge G30rge Salut, tatal meu a facut mai multe imprumuturi la mai multe banci pentru el si un var de al sau in urma cu cativa ani. Dupa criza financiara afacerile lui au ... (vezi toată discuția)
Executare silita nina1974 nina1974 Buna ziua. Sunt divortata din martie 2013 si nu am facut partaj cu fostul sot. Locuinta era o donatie catre mine doar, de la o matusa. Eu am ramas in locuinta ... (vezi toată discuția)