avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere plata anticipata CAS, desi e oprit ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere plata anticipata CAS, desi e oprit la sursa

Am primit de la ANAF o decizie de impunere anticipata pe 2015, pentru CAS (scrie pe ea 260), dar CASS si CAS mi se opreste la sursa, la firma unde am un contract de cesiune a drepturilor de autor. Alt contract nu mai am, nici carte de munca.

Primul termen de plata trimestriala anticipata a fost pe 25 martie, dilema mea este urmatoarea: daca CAS mi se opreste la sursa, de ce trebuie sa mai platesc eu inca o data? Am depus o adeverinta la administratia fiscala cum ca CAS si CASS mi se opresc la sursa si mi s-a spus ca tot trebuie sa platesc prima transa trimestriala.

E normal, e o procedura standard?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 13:42, 27 Martie 2015
contestati decizia si dovediti cele sustinute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati partiale prin internet catre trezorerie DianaGherea DianaGherea Sunt PFA sistem real. As vrea sa fac plati partiale anticipate, prin internet banking, pentru CAS si CASS catre conturile de trezorerie ANAF. Adica, in ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor persoana fizica obtinute din afara romaniei AutorKvaiDlume AutorKvaiDlume Speta: Persoana fizica, NU autorizata, fara nici un alt venit in Romania publica scrieri in SUA in 2013. In cursul anului isi face formele necesare platii de ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru chirie modimpex modimpex Buna ziua! Am o intrebare: mama are un contract de inchiriere cu o firma - pentru un atelier de tamplarie; este pensionara si primeste si chirie de la firma ... (vezi toată discuția)