avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plati partiale prin internet catre trezorerie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plati partiale prin internet catre trezorerie

Sunt PFA sistem real.

As vrea sa fac plati partiale anticipate, prin internet banking, pentru CAS si CASS catre conturile de trezorerie ANAF.

Adica, in loc sa astept decizia de impunere trimestriala sau anuala, sa tot trimit saptamanal in conturile de trezorerie cate 100, 200 de lei, in functie de cati bani am, sa tot adaug fonduri.

E voie? Se poate asa? Pot vedea apoi in spatiul contribuabilului, anaf.ro, undeva un sold pentru CUI-ul meu? Adica sa se afiseze in orice moment cati bani am platit si cati mai am de platit in 2016 vizavi de venitul estimat pentru 2016?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:57, 2 Martie 2016
O sa va precizez faptul ca oricum e chiar recomandat sa faceti plata trimestriala pana pe 25 a ultimei luni din fiecare trimestru, fara sa mai asteptati sa va vina decizia de impunere 260, caci altfel vi se calculeaza si percepe penalitati de intarziere. Valorile pe care le veti plati ca plati anticipate in contul impozitului pe venit, cass si cas nu se platesc oricum (platiti odata pe trimestru). Da, le puteti plati si din contul bancar al pfa in conturile specifice de la trezorerie, prin internet banking.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite pfa 2016 vdeny vdeny buna ziua, Va rog mult spuneti-mi si mie ce impozite plateste un PFA in 2016, obligatoriu? Am un prieten care tocmai si-a deschis un PFA, este salariat, ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa Bogdan62 Bogdan62 formulare ce trebuiesc depuse la anaf ca PFA,in ianuarie curent;cum se poate rezolva problema depunerilor documentelor,si platilor on line? (vezi toată discuția)
Plãþi pfa Hideg_1910 Hideg_1910 Buna seara, Am o intrebare, daca nu am depus inca declaratia 200 pana in data de 25 martie, astfel nu am primit decizia de impunere pentru CASS, trebuia ... (vezi toată discuția)