avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de invaliditate

am avut invaliditate grad 2 si acum am 3 mai pot beneficia de pensie ca si bani ..
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:42, 31 Martie 2015
1. Beneficiati in continuare de pensia de invaliditate si, fiind invaliditate de gr. III, puteti sa si lucrati cu cel mult 4 ore pe zi.

2. Pensia de invaliditate gr. III se poate cumula cu salariul.
eu am o pensie minim garantata adica de 400 ron cind aveam grad 2 ,acum am grad 3 se mai ia din acestii banii,
Luati aceeasi suma dar puteti sa cumulati pensia cu un salariu daca lucrati cu program de cel mult 4 ore pe zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre acordarea de pensii marian_26 marian_26 daca am un ajutor de la primarie de 272 de lei (gradul 2) si am facut ulterior si un dosar de pensie de invaliditate (gradul 2) in valoare de 400 de lei ce ... (vezi toată discuția)
Pensie gr3+ program 4 ore cukrasz_kata cukrasz_kata Buna ziua, Va rog sa ma lamurit daca un salar cu program de 4 ore influenteaza pensia de gr 3 ce o am in prezent, adica daca ma angajez cu 4 ore si sa spunem ... (vezi toată discuția)
Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)