avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... A pus Rotweillerul pe mine!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

A pus Rotweillerul pe mine!

Va rog sa-mi dati un sfat ce sa fac: o femeie din cartierul meu a pus in seara asta Rotweillerul pe mine cu scopul de a ma speria si ameninta. Cainele nu m-a muscat ca avea botnita insa a venit cu el intentionat langa mine ca sa ma sperie, de cateva ori. Cainele a devenit furios pentru ca stapana se certa cu mine si a sarit de cateva ori si a latrat tare, a speriat si o bunica cu un copil ce treceau pe drum. Si copilul a inceput sa planga, bunica i-a zis vreo doua insa femeia nu s-a clintit din loc. Aceasta femeie a fost in trecut chemata la sectie ca isi lasa cainele liber mereu insa vad ca tot repeta. Acum deja a trecut la amenintari cu cainele pus pe mine. Stie ca ma tem de cainele ei pentru ca in trecut am fost muscat rau de caine.
Ce masuri si cine poate lua cu ea? Dupa cate stiu amenintarea e infractiune. Ce pedeapsa ar putea lua? Unde sa fac plangere, la sectie sau la parchet?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:45, 1 Aprilie 2015
Plangerea se poate depune fie la sectie, fie la parchet.
Trebuie sa aduceti dovezi, declaratia dvs. plus martori, planse foto, inregistrari etc.
Ok. Si daca dovedesc tot ce afirm ce pateste, ce temei legal? Ce sanctiune? Cumva parchetul da la sectie sa cerceteze? Multumesc
Sunt aspecte contradictorii in afirmatiile dvs
Initial afirmati
Cainele nu m-a muscat ca avea botnita
,ulterior reveniti cu sustinerea
a sarit de cateva ori si a latrat tare

In conditiile in care cainele avea botnita,este greu de probat ca a putut sa latre tare,
stiut fiind faptul ca pentru a latra - cainele trebuie sa deschida botul-in cazul expus de dvs cainele avea botnita...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu caine periculos ContSters362885 ContSters362885 Daca un om isi lasa intentionat de ani de zile cainele periculos Rotweiller liber pe spatiul comun si ma simt amenintata de prezenta acestui caine, am probe ca ... (vezi toată discuția)
Legea cainilor cu stapan ContSters101252 ContSters101252 Buna ziua, Detin un catel, rasa nepericuloasa , vaccinat , inregistrat, mocrocipat - toate la zi. In parcul in care ne plimbam si ne jucam cu copii, este ... (vezi toată discuția)
Impiedicarea folosirii proprietatii de catre caine periculos lasat liber ContSters362885 ContSters362885 Nu pot iesi pe proprietatea mea din cauza unui om care sta cu chirie si care isi lasa mereu cainele periculos Rotweiller liber, fara lesa, botnita, stationeaza ... (vezi toată discuția)