avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen 0111
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen 0111

Un PFA are cod CAEN 0111-cultivarea cerealelor
Dupa parerea mea acest cod caen 0111 infara de cultivare cereale ar trebui sa contina implicit si comercializarea lor, doar nu cultiv 60 ha de grau fara sa-mi aduca un venit...

dupa altii ar trebui sa mai adaug cod caen de comert cu ridicata sau amanuntul , dupa cum imi vand productia.., insa comert inseamna cumparare si revanzare, ori eu vand productia mea.
Ce parere aveti?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:05, 5 Aprilie 2015
In opinia mea, va trebui sa mai adaugati si codul CAEN pentru vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 0111 ContSters86219 ContSters86219 Un PFA are cod CAEN 0111-cultivarea cerealelor si plateste impozit la norma venit din 1 feb 2013. Dupa parerea mea acest cod caen 0111 infara de cultivare ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru case de marcat pfa paulnemes paulnemes Buna ziua. Sunt o PFA cu activitatea principala 0113 cultivarea legumelor si a pepenilor, a radacinoaselor si a tuberculilor. Pentru a lucra cu o casa de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 0111 si vanzari seminte cereale nisara2 nisara2 Buna ziua, desfasor activitate de prodecere cereale-caen 0111. O parte de cerealele produse de mine le vand ca seminte(in urma selectarii acestora, adica a ... (vezi toată discuția)