Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen 0111 si vanzari seminte cereale

Buna ziua,

desfasor activitate de prodecere cereale-caen 0111.
O parte de cerealele produse de mine le vand ca seminte(in urma selectarii acestora, adica a eliminarii corpurilor starine.)
Intrebare:
este suficient caen 0111 sau mai trebuie si alt caen 0164 de pregatire seminte?
Cel mai recent răspuns: FLORIN MIHAI DAN , Consilier juridic 08:36, 29 Martie 2013
in coditiile in care le comercializati, da ar trebuii autorizat 0164 pregatirea semintelor in vederea insemantarii clasa care include imbunatatirea calitatii de inmultire a semintelor prin eliminarea materialelor straine, etc, si ma gandesc ca aveti autorizat in acest sens si comert cu ridicata sau amanuntul a acestor produse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unul srl-d CuzescuAndra CuzescuAndra Buna ziua, asi dori si eu o informatie cu privire la urmatoarele aspecte: - ce coduri Caen imi trebuie in actul constituitv pentru comercializarea ... (vezi toată discuția)
Caen din nou stanceni stanceni Buna ziua! Lamuriti-ma si pe mine va rog cum e cu noul cod CAEN...mai precis daca imi puteti spune ce a devenit vechiul 5248 si 1598. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Comert cu ridicata nespecializat 4690 - incadrare activitati, autorizatii necesare Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti ce inseamna mai exact \\"comert cu ridicata nespecializat\\". De asemenea, daca eu ca firma, cumpar cu ridicata ... (vezi toată discuția)