avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutati-ma va rog!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutati-ma va rog!!!

Ma numesc Ioana. M-am intanlit cu un vechi prieten si dat fiind faptul ca am fost foarte apropiati intr-o vreme, am petrecut o zi si o noapte impreuna.Toate bune si frumoase pana a doua zi dimineata cand el m-a acuzat ca i-as fi furat o suma de bani (nici nu stiu despre ce suma este vorba). Dumnezeu imi este martor ca nu am facut asa ceva. El a devenit chiar violent si mi-a cotrobait prin toate lucrurile si a inceput sa ma ameninte ca trebuia sa ma omoare si sa -mi dea foc. Am luat si o palma si nustiu cum am scapat.A ramas ca "imi vine el de hac", dupa ce si-a facut o copie dupa buletinul meu si a amenintat cu politia. Este o persoana cu bani si cat de cat influent. Nu am furat nimic si nustiu ce sa mai fac.Stau sub teroarea- ca o sa ma urmareasca sau sa ma cheme in instanta.Va rog din suflet dati-mi un sfat si spuneti-mi daca pot avea probleme, nevinovata fiind.Multumesc!
E cuvantul lui impotriva cuvantului tau. Martori nu sunt banuiesc. Alte probe nu cred ca are. El poate depune o plangere la politie referitor la comiterea infractiunii de furt. La politie vei da o declaratie in care vei mentiona tot ce ai scris mai sus si orice crezi ca e important in cauza. Ai putea sa mergi insotita pe strada de o prietena (un prieten) o perioada pana se linisteste.Prefera locurile publice si evita pe cat posibil intunericul. Crezi ca a inventat tot ca sa "scape de tine"? E o posibilitate.
ce se intampla la noi in tara cand nu sunt martori? se foloseste detectorul de minciuni? pe care imi imaginez ca in acest caz il pot folosi ambii.
detectorul de minciuni e denumirea din popor. Sa i spunem testul cu poligraf iar rezultatele acestuia nu reprezinta o proba ci are doar un caracter orientativ pt "judiciaristi"...

Poate sunt mai credul, dar inclin sa o cred pe Ioana si sa fiu convins ca tipu' a folosit "argumentul" pt a "scapa de ea"...
Asa ca fetelor : sa nu cedati din prima seara... Asteptati pana dimineata :)
Halal prieten, în viitor fii mai atentă cu cine petreci câte o zi si mai ales o noapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata de furt soarele soarele Ma numesc Ioana. M-am intanlit cu un vechi prieten.Toate bune si frumoase pana a doua zi dimineata cand el m-a acuzat ca i-as fi furat o suma de bani (nici nu ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma! soarele soarele Ma numesc Ioana. Un prieten m-a acuzat de furt.Dumnezeu mi-e martor ca nu am furat nimic.A devenit violent si mi-a scotocit prin lucruri. A dat in mine si ... (vezi toată discuția)
Furt alex10 alex10 Salut! Am o problema. In urma cu 10 luni,impreuna cu un prieten am furat o geanta de la o femeie,iar acum mi s-a dat citatie sa merg la politie,am mers si mi ... (vezi toată discuția)