avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Pe 24 aprilie 2014 Curtea de apel Brasov a respins recursul meu referitor la resstituirea taxei auto platita in martie 2013 cf. L. 9/2012. Dupa recenta hotarare a CJUE se mai poate face ceva pt. recuperarea taxei?
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 15:35, 16 Aprilie 2015
ART. 21 Legea 554/2004 a contenciosului administrativ.
Căile extraordinare de atac
(1) Împotriva soluţiilor definitive şi irevocabile pronunţate de instanţele de contencios administrativ se pot exercita căile de atac prevăzute de Codul de procedură civilă.
(2) Constituie motiv de revizuire, care se adaugă la cele prevăzute de Codul de procedură civilă, pronunţarea hotărârilor rămase definitive şi irevocabile prin încălcarea principiului priorităţii dreptului comunitar, reglementat de art. 148 alin. (2), coroborat cu art. 20 alin. (2) din Constituţia României, republicată. Cererea de revizuire se introduce în termen de 15 zile de la comunicare, care se face, prin derogare de la regula consacrată de art. 17 alin. (3), la cererea temeinic motivată a părţii interesate, în termen de 15 zile de la pronunţare*). Cererea de revizuire se soluţionează de urgenţă şi cu precădere, într-un termen maxim de 60 de zile de la înregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu pierdut in instanta elmi1 elmi1 Buna ziua! Am cerut in instanta restituirea taxei la care a fost respinsa, se mai poate face ceva ? Asta a fost ultimul raspuns al ... (vezi toată discuția)
Capat de cerere irevocabil geo-vem geo-vem Rog frumos o indrumare,am investit instanta de fond contencios cu doua capete de cerere,instanta a dat o singura sentinta ce poarta un nr., motivand cam asa ... (vezi toată discuția)
Termen revizuire dupa noul cod procedura civila panteraroz panteraroz Buna ziua, Am un proces in contencios administrativ pe noul cod de procedura civila si este trecut de faza de apel. Care este termenul de revizuire in ... (vezi toată discuția)