Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

SOMAJ INTRERUPT CU cim PE 3 LUNI

Un somer poate intrerupe somajul cu CIM pe 3 luni, dupa care sa-si reia drepturile de somer?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 10:39, 25 Iunie 2009
la angajarea pe perioada determinata de 3 luni, somajul se va intrerupe.
Se anuuta ajofm despre angajare, se duce adeverinta in acest sens,
La terminarea contractului trebuie sa anuntati deasesmea somajul si sa faceti cerere de reluare in plata. Somajul va fi acordat in continuare in baza aceluiasi dosar de la data cererri de reluare in plaat a somajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunerea in plata a indemnizatiei de somaj katelin katelin Buna ziua As dori sa stiu daca un somer care isi suspenda indemnizatia de somaj pentru a merge sa lucreze in strainatate cu cim pe perioada ... (vezi toată discuția)
Intreruperea somajului pentru o luna dyanab1987 dyanab1987 as avea si eu o intrebare:tatal meu beneficiaza de ajutor de somaj si ar vrea sa plece o luna la munca in spania.exista posibilitatea sa isi intrerupa ajutorul ... (vezi toată discuția)
Somaj chance1 chance1 Eu sunt somera. Vreau sa plec in strainatate la munca. Cum fac cu somajul? Ma duc sa anunt la ANOFM sa-mi intrerupa plata indemnizatiei de somaj? Daca plec si ... (vezi toată discuția)