avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Conditii facturare servicii SRL-D fara salariati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Conditii facturare servicii SRL-D fara salariati

Am infiintat un SRL-D acum ceva timp dar nu am desfasurat nici o activitate. Acum vreau sa incep sa prestez serviicii de amenajari interioare ( zugravit, vopsit,montat usi.geamuri) la domiciliul clientului si vreau sa stiu care sunt etapele premergatoare facturarii serviciilor: autorizatii,taxe ,declaratii la Registrul Comertului,etc. La infiintare am bifat doar activitati de birou la sediul social.
Exista vreo reglementare care sa-mi interzica facturarea fara sa am salariati?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vioop , utilizator 18:25, 18 Aprilie 2015
Pentru inceput verificati daca aveti trecute printre activitatile pe care sunteti autorizat codul CAEN 4334 Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geamuri

Aceasta clasa include:
-lucrari de vopsitorie si zugraveli, interioare si exterioare ale cladirilor
-lucrari de vopsitorie si zugraveli pentru constructii ingineresti sau lucrari de geniu civil
-montarea de geamuri, oglinzi etc.

Aceasta clasa exclude:
-instalarea ferestrelor, vezi 4332
Trebuie sa adaugati in completare activitatile sustinute la terti, la alte locatii...alte ingradiri privind facturarea nu sunt. Trebuie doar sa aveti activitatea autorizata.
Ce presupune concret autorizarea activitatii?O sursa legislativa va rog.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este codul caen potrivit pentru vanzarea materialelor de constructii? distribution distribution Buna seara...am nevoie de un sfat pentru urmatoarea situatie.. Firma presteaza servicii de amenajare a locuintelor. Materialele de constructie folosite sunt ... (vezi toată discuția)
Montaj geam antiglont labionda101 labionda101 Buna seara. As dori sa deschid o firma de distribuit si montat geamuri sipanouri antiglont.... Ma puteti informa daca am nevoie de autorizatii ...si daca da ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru pfa istvandohi istvandohi Vreau sa-mi deschid un PFA. As dorii sa fac prestari servicii de la placat, zugravit, tencuit, transport. Ce cod CAEN sa aleg pentru firma ca sa pot emite ... (vezi toată discuția)