avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmas

Buna, in urma cu 5 ani mi-a decedat mama,fiind minor si la scoala am primit pensie,intre timp m-am casatorit dar inca urmez studii, mai am dreptul la pensie ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:39, 23 Aprilie 2015
Beneficiati de pensie de urmas pana la varsta de 26 de ani daca pana atunci urmati cursurile unei forme de invatamant, indiferent daca sunteti casatorita sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas lidia21 lidia21 Buna!!! Am si eu o intrebare...daca ma casatoresc mai am dreptul la pensie de urmas? Tatal meu a decedat anul trecut,eu inca urmez cursurile unei ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Emilia_85 Emilia_85 Buna ziua! Eu am 24 ani si am terminat facultatea de arhitectura care a durat 5 ani (din anul 5 mi-au ramas 2 restante :(). Am beneficiat de pensie anii ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmaº lalishuka lalishuka Tata a decedat în urma unui accident de muncă acum 6 luni. Nu era pensionar, având doar 51 de ani. Mama, dacă nu are venit si decesul tatălui a survenit ... (vezi toată discuția)