avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen apel

Buna ziua,
Suntem parat intr-un proces in care reclamant este o societate aflata in insolventa. Obiect proces: pretentii. S-a dat o incheiere in care scrie ca se poate face apel, fara a spune termenul. Termenul in care noi putem face apel este cel de la art. 468 alin. 1, adica 30 zile de la comunicare, sau este un alt termen, reglementat de alta lege?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:27, 23 Aprilie 2015
Termenul de apel ,daca se judeca dupa Noul Cod Proc.Civila este 30 zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala dienusa dienusa va rog mult sa-mi spuneti daca este un termen in care se poate pune o cerere reconventionala de un parat in cadrul unui proces (vezi toată discuția)
Fara sa fi rugat sa platesti o paguba, chemat direct in judecate? ... RobertoBos RobertoBos La intrare de subsol era o usa, care bloca accesul acestia. Cand am intrat acolo, usa s-a defectat usa. Nu am fost cerut sa platesc usa respectiva, am fost ... (vezi toată discuția)
Ce termen sa trec in notificare? miriam_31 miriam_31 Buna ziua, Trebuie sa notific pe cineva (ca sa respect regula \"punere in intarziere\") dar nu stiu ce termen sa mentionez in notificare. Eu as vrea cat mai ... (vezi toată discuția)