avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Prima casa 2015
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Prima casa 2015

Buna ziua,

As dori sa stiu cand apar Normele de aplicare pentru a doua casa deorece in Ordonanta 2 din 13.03.2015 scria ca in termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, Ministerul Finanţelor Publice va supune spre aprobare prin hotărâre a Guvernului modificarea normelor de implementare a programului „Prima casă”, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 717/2009, cu modificările şi completările ulterioare.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Autentificare contract credt prima casa 4 manoliu manoliu Buna ziua. Am un dosar pentru Prima Casa 4 la fondul de garantare....urmeaza sa se intoarca si sa semnez actele de vanzare cumparare. Banca la care am dosarul, ... (vezi toată discuția)
Lege neimplementata, bună ziua, știți cumva dacă mai este valabil articolul sau ... Claudia K Claudia K Bună ziua, știți cumva dacă mai este valabil articolul sau va implementa anul acesta, majorarea indemnizației cu 50% în cazul sarcinilor suprapuse? Eu ... (vezi toată discuția)
Investitii mihteo mihteo Conform legislatiei in vigoare la aceasta data institutiile de invatamant preuniversitar pot face investitii in imprimante si xeroxuri- de valoare obiecte de ... (vezi toată discuția)