Buna ziua.
Intrebare: O societate comerciala poate mandata o persoana fizica sa indeplineasca temporar o anumita sarcina in schmbul unei sume de bani? De exemplu, sa duca pentru un proces civil actele la instanta si sa le inregistreze la arhiva.
Dar o persoana fizica poate mandata (cu titlu oneros) o alta persoana fizica sa faca ceva anume? Ca de exemplu sa duca niste documente de la mandant la o institutie.
Mandatarul NU ESTE UN PROFESIONIST.
Orice opinie este bine venita. Multumesc anticipat !
Sunt foarte curios dle Lascoschi care ar fi temeiul legal pe care vă bazați această opinie juridică?
De ce o persoană fizică nu ar putea da mandat onoros pentru a fi depuse acte la Instanță?
Evident, nu se pot depune concluzii orale, deși onorabilii judecători nu interzic decât arareori acest fapt.
@llie
Imi este suficient si daca este posibil ca o societate comerciala sa poata sa ma mandateze cu titlu oneros sa duc actele la instanta, sa ridic inscrisuri, etc.
Dar as vrea sa stiu asta sigur ca sa nu am probleme dupa aceea.
Contract de mandat
23geo
Directorul General al unei institutii publice poate incheia un contract de mandat cu o persoana fizica , care nu are calitatea de salariat al acestei ... (vezi toată discuția)