avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintare minor tatalui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintare minor tatalui

buna
am o hotarare definitiva si irevocabila pentru stabilirea legaturi tatalui (fostul sot) cu minorul. ce se intampla daca nu o respect?.
Minorul are doar 1,6 luni si programul hotararii presupune deplasare acestuia 100 km si un alt climat familiar timp de 3 zile, este si racit cu tratament si ma tem pentru disconfortul asupra sanatatii copilului.
Cel mai recent răspuns: 25Maria23 , utilizator 17:24, 30 Aprilie 2015
De ce nu anuntati tatal copilului ca cel mic este bolnav si ca va putea beneficia de programul de legaturi week-end-ul urmator? In felul acesta cred ca toata lumea ar fi multumita iar cel mic ar petrece timp cu tatal sau.
Stimata doamna,

Nu inteleg, va ganditi sa nu respectati programul o singura data ca este minorul racit sau nu sunteti de acord in general cu acest program? Puteti sa imi spuneti ce program de vizita are tatal? 3 zile pe luna?
nu vrea sa inteleaga, daca ar fi inteles ca trebuie sa primeze copilul si nu ambitia nu ajungeam in intanta pentu copil.
in momentul acesta nu sunt de acord nici cu programul de vizita . minorul are doar 1,6 luni, tatal locuieste la o distanta de 100 km dus si inca atat intors, programul este de 2 week-end-uri
pe luna cate 3 zile fiecare. consider ca disconfortul pe care il creeaza copilului este prea mare la aceasta varsta frageda. insa ambitia fostului sot este sa duca copilul la maicasa care nu a stat decat ocazional cu copilul meu.Repet imi fac grij ca orice mama pentru copil.
Este normal sa va faceti grija pentru copilul dvs. Dar instanta decide interesul minorului in caz de neintelegere intre parinti, dvs. ar trebui sa tineti cont de hotarare. Tatal are 2 weekenduri de cate trei zile fiecare pe luna la un an si 6 luni? Recunosc ca ma surprinde un program asa de extins pentru fostul sot la aceasta varsta a minorului.

Alte discuții în legătură

Custodie comună, probleme cu programul de vizitare impus de tata. sunt obligată să îi dau copilul când este bolnav? BekaDavid BekaDavid Am doi copii minori si in urma divorțului am custodie comuna cu tatal copiilor nu sunt in relații bune .El vine oricâte ori are chef chiar in fiecare zi ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti stilldanutza stilldanutza buna ziua.cumnatul meu a fost casatorit,in urma casniciei are un baietel de 6 ani.acum sunt divortati.in urma divortului copilul trebuie sa stea cu mama lui,la ... (vezi toată discuția)
Refuz acord de iesire din tara cand e programul de vizitare, consecinte wakeupdolores wakeupdolores Daca mama copilului doreste sa plece cu copilul din tara cand este programul copilului cu mine pot sa refuz?? Eu am un program de doua dati pe luna (de sambata ... (vezi toată discuția)