avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comună, probleme cu programul de vizitare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comună, probleme cu programul de vizitare impus de tata. Sunt obligată să îi dau copilul când este bolnav?

Am doi copii minori si in urma divorțului am custodie comuna cu tatal copiilor nu sunt in relații bune .El vine oricâte ori are chef chiar in fiecare zi .In momentul acesta unul din copii este f bolnav,chiar si asa il vrea la el.El are probleme cu alcoolul si cu toate astea trebuie sa il dau.Cum ma sfatuiti sa procedez?
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2017
Admin, administrator
Trebuie să respectaţi dreptul tatălui, altfel vă va face plângere penală.Daţi-i medicamentele pentru tratamentul copilului, recomandarea medicului şi predaţi copilul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista un program de vizita ? Ce varste au copiii ?
Ce inseamna f bolnav ?
Are rosu in gat si are temperatura si ii dau antibiotic. Copii au 6ani si respectiv 4 ani
Nu are program de vizita
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă locuința minorilor a fost stabilită la dvs. și autoritatea părintească se exercită în comun, fără a avea un program de vizită stabilit, nu înseamnă că tatăl minorilor poate abuza de acest drept și poate veni la locuința dvs. când vrea el și de câte ori vrea el.

Dar nu scrie nicaierea de dreptul la vizita si nici nu scrie ca trebuie sa il pot suporta sicanele in fiecare zi daca nu are program de vizita doar atat scrie ca avem custodie comună

Alte discuții în legătură

Nerespectare program vizita Giorgiana83 Giorgiana83 Azi nu am respectat programul de vizita,copilul fiind bolnav ,tatal nu vrea sa inteleaga,acest lucru,i am permis sa vina in vizita si o poate lua urmatorul ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotărârii judecătorești privind minorii și alienare parentală din partea tatălui, plus comportament violent față de mine: ce pot face în situația asta? Raluka b Raluka b Ce anume pot face in situatia in care desi, dupa divort timp de 2 ani jumatate tatal nu s-a preocupat de copii, apoi solicita in instanta un program foarte ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt mama a 3 copii,insarcinata cu al patrulea. sunt ... Liliana2019 Liliana2019 Buna seara. Sunt mama a 3 copii,insarcinata cu al patrulea. Sunt in curs de divort,după ce sotul meu a fost f violent cu mine,fiind insarcinata și in ... (vezi toată discuția)