avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte necesare divort cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte necesare divort cetatean strain

In momentul de fata sotia mea a divortat in Rusia,eu am fost de acord,actele au mers repede si ea a obtinut certificatul de divort(asa e la ei),spuneti-mi si mie va rog daca vreti sa ma ajutati cu un raspuns:avind in vedere ca Romania si Rusia sint semnatare a conventiei de la Haga din 1961,mai trebuie apostila pt actul de divort pe care il voi primi in Romania?( ea i-mi va trimite un duplicat,este bun pt. inregistrarea divortului?) Va multumesc din suflet anticipat dc. ma puteti ajuta cu un raspuns! (casatoria la sector 6 bucuresti):(
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 07:19, 7 Mai 2015
Trebuie sa se faca exequatur, adica recunoasterea hotararii de divort in Romania la Tribunalul Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort anglia blackpool blackpool Buna ziua. Sunt casatorita cu un cetatean britanic, casatoria a fost efectuata la Cluj. Divortul nostru se va pronunta pe data de 8 mai. Cand ne-am ... (vezi toată discuția)
Exequator ANDREEAMIAMI ANDREEAMIAMI Buna seara,am si eu nevoie de ajutor pt a demara aceasta procedura.Trebuie sa obtin transcrierea unui certificat de divort din SUA.In 4 luni max!!!! Am nevoie ... (vezi toată discuția)
Casatorie in marea britanie - cetatean roman si cetatean marocan MONICA CAMELIA MONICA CAMELIA Buna ziua,eu sunt cetatean roman cu domiciliul in Marea Britanie,prietenul meu este in Maroc,acolo el este divortat,vrem sa ne casatorim aici in Marea ... (vezi toată discuția)