avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Documente financiare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Documente financiare

vreau sa stiu ce documente, registre trebuie sa intocmesc pentru o asociatie non profit infiintata si ce trebuie sa depun la anaf
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:12, 11 Mai 2015
Daca e vorba de un ong infiintat pe og 26 din 2000 privind asociatiile si fundatiile, va rog sa cititi omef 1969 din 2007 unde gasiti detalii.
La infiintare depuneti formularul 010. La inceput de an depuneti declaratia 101 pentru ong-uri si pana pe 30 aprile bilantul contabil semnat si stampilat de catre un contabil autorizat membru ceccar.
Daca in timpul desfasurarii activitatilor se impune semnarea de contracte civile cu diferiti specialisti pe care ii veti plati si pentru care veti retine si plati la stat si impozite, depuneti si declaratia 112 in timpul anului (lunar sau trimestrial) si anul urmator declaratia 205.
In rest, detalii mai amanuntite puteti obtine pe acest forum daca postati cazuri concrete din activitatea ong-ului pentru a nu discuta doar la general.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta contabila la asociatia de parinti marcu40 marcu40 Buna ziua Va rog sa ma lamuriti in cateva aspecte legate de activitatea asociatiei de parinti 1.daca asociatia are mai putin de 100 membri,contabilitatea ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ong grunwald grunwald Buna ziua, As dori sa stiu cum se tine contabilitate unui ONG, in partida simpla ori partida dubla? Cum, cand se depunde bilantul contabil al unui ONG la ... (vezi toată discuția)
Raportari asociatie fara scop patrimonial elenabolea elenabolea Ce raportari trebuie sa faca o asociatie infiintata de o mama pentru a putea primi sponsorizari de la firme si din redirectionare impozit 2 %,pentru terapia ... (vezi toată discuția)