avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ciudăţenii la judecătorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ciudăţenii la judecătorie

Instanţa , în încheierea de şedinţă, staileşte solicitarea unor informaţii punctuale de la anumite instituţii.
Răspunsurile primite de instanţă sunt complet aiurea, nu corespund solicitării din încheierea de şedinţă.
În acelaşi dosar, la următorul termen, una s-a stabilit verbal în şedinţă şi altceva apare pe site-ul judecătoriei, adică se omite exact repetarea solicitării la care a venit răspuns incorect.
Mă interesează cine sunt persoanele care scriu scrisorile cu solicitările instanţei, cine completează site-ul judecătoriei, dacă există legătură între aceştia şi cum se poate verifica ce solicitare au primit instituţiile din partea judecătoriei.
Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:19, 22 Mai 2015
Pe site-ul instantei apar informatii generale,nu intreg dispozitivul incheierii de sedinta
Grefierul de sedinta intocmeste adresele la dispozitia judecatorului caruia i le prezinta ulterior spre a fi semnate. Un exemplar al acestor adrese se ataseaza in dosar astfel ca puteti lua cunostinta de el (observa modul cum a fost formulat si ceea ce s-a raspuns ).

Daca formularea adresei nu corespunde cu cele dispuse prin incheierea de sedinta invederati judecatorului acest fapt.

Daca incheierea de sedinta e prost intocmita si nu corespunde celor discutate, solicitati verificarea caietului grefierului.

De multe ori portalul nu corespunde cu ceea ce s-a discutat/dispus in sedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caietul grefierului - este public??? MIXAM MIXAM Va supun atentiei urmatoarea problema : 1. Intr-un dosar de la tribunal am solicitat sa consult si sa fac copie dupa caietul grefierului pentru o anumita ... (vezi toată discuția)
Organizare judecatorie Martonze Martonze Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti: -cine redacteaza \\"Incheierile\\" de sedinta ? -cine trimite adresele si citatiile catre parti si spre diferite ... (vezi toată discuția)
Ultimul termen spike00spiegel spike00spiegel Am avut o plangere impotriva NUP-ul si ieri a ultumui termen, petentul nu sa prezentat si avocatul care ma sustinut a zis ca cere sa respinga cerea petentului ... (vezi toată discuția)