avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Firme care produc sandwich-uri, salate....au cota cu ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Firme care produc sandwich-uri, salate....au cota cu 9%?

Buna ziua,
Am o firma care produce si distribuie sandwich-uri, salate de tot felul la diverse magazine.M-ar interesa sa stiu daca de la 01.06.2015 eu trebuie sa vand aceste produse cu cota TVA de 9% avand in vedere ca toate produsele care imi intra in producerea lor le achizitionez cu cota 9%
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Tva 9% miri12 miri12 Buna ziua, Am o firma care comercializeaza lentile corectoare, rame de ochelari de vedere, accesorii pentru ochelari, lentile de contact sisolutii de ... (vezi toată discuția)
Import (ue) suplimente nutritive deja notificate in romania omnilux omnilux Sper ca am selectat bine forumul pentru aceasta problema, in caz contrar rog un moderator sa il mute in seactiunea corecta. Doresc sa deschid un magazin ... (vezi toată discuția)
Tva 9% gazdatunde gazdatunde Buna ziua! Am rugamintea sa ma lamuriti, lucrez la o optica, la rame si lentile pot sa aplic tva 9%?art.141 alin(1), HG NR.44/2004 , Legea 571/2003 privind ... (vezi toată discuția)