avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Constructiile demontabile si mobile ale persoanelor ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Constructiile demontabile si mobile ale persoanelor juridice se impoziteaza ?

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legal, in ceea ce priveste impozitarea cabinelor de paza si a containerelor tip birou. Sunt cladiri cu destinatie speciala(mobile si demontabile)si multe persoane juridice le -au declarat constructii speciale, nu CLADIRI. Cum se impoziteaza CORECT?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:48, 28 Mai 2015
Cladirile - Constructiile imobile, sunt cele ce au fundatii si au fost edificate in baza unei autorizatii de construire.
Celelalte sunt mijloace fixe.
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2015
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificare mijloace fixe Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, As avea nevoie de opinii in urmatoarea speta: La o societate de paza se achizitioneaza \\\\" Cabine metalice\\\\". Acestea sunt utilizate pentru ... (vezi toată discuția)
Rezerva reevaluare gresita 2211ele 2211ele O societate platitoare de tva si-a construit in regie proprie un minihotel in anul 2007-2008. Administratorul nu a adus justificare pentru materialele ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! poate sa-mi spuna cineva ,daca pentru o casuta de ... stefimit stefimit Buna seara ! Poate sa-mi spuna cineva ,daca pentru o casuta de gradina din lemn,demontabila, cu suprafata de 2mx2m si h=2,10,pe care doresc sa o achizitionez ... (vezi toată discuția)