avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa TV
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa TV

Buna ziua.
Am o firma cu sediul social la domiciliu si un punct de lucru la alta adresa.
La sediul domiciliu = sediu social prin contract de comodat, platesc taxa TV ca persoana fizica, prin factura ENEL. Firma nu desfasoara activitate aici.
Punctul de lucru, spatiu inchiriat, nu dispune de receptoare TV, iar utilitatile sunt achitate catre proprietar, pe baza facturilor prezentate de acesta.
Am primit o instiintare de plata a taxei TV pe perioada iunie 2012 - iunie 2015, in cuantum de 50 lei lunar.
Am urmarit discutiile anterioare de pe forum si nu m-am lamurit daca trebuie sa o platesc sau, dand TVR-ul in judecata, pot obtine anularea acestei facturi si incetarea emiterii altora.
Cum ultima interventie de pe forum este din 2014, as vrea sa stiu daca s-a mai intamplat ceva din punct de vedere legislatie si cum au mai reactionat si altii la astfel de somatii de plata.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 11:24, 29 Mai 2015
"unii" au ignorat, altii au solicitat emiterea unei facturi pentru a plati iar acea factura nu a sosit.
Din cate am citit si cautat se pare ca toate societatile trebuie sa plateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)
Taxa radio si tv fcamy fcamy Buna ziua. Am o mare nelamurire si daca ma puteti ajuta, va multumesc din suflet. Firma sotului meu are sediul social intr-un apartament, in baza unui ... (vezi toată discuția)
Taxa tv societate comerciala ODA1 ODA1 Buna ziua, Am primit o notificare de plata de la TVR pentru una dintre societatile comerciale care isi are sediul social la o adresa care este locuinta ... (vezi toată discuția)