avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerere primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerere primarie

acum 7 luni, in urma unor inundatii,drumul de acces catre locuinta a fost distrus, am formulat o cerere ca primaria din localitate pt. refacerea drumului.Cei de la primarie nu doresc luarea in discutie a cererii.Cum ii pot forta?
Cel mai recent răspuns: florincip , utilizator 19:20, 4 Iunie 2015
Drumul de acces catre locuinta este drum public sau un drum de servitute/privat ?
este un drum public!respectivii nu dores sa monteze becuri pe stalpi,sa ridice gunoiul menajer desi platesc serviciul,ce sa faci daca eu orasean m-am mutat la tara!Mentionez ca strada se infunda dupa inca o casa de la mine,dar este drum public!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum servitute iepurache2004 iepurache2004 locuiesc la casa in sectorul 4,drumul de acces pentru mine si alti 4 vecini spre strada principala este un drum de servitute creat in urma cu 40 de ani de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua detin un teren extravilan intr o zona defavorizată,legal ... Catalina.tds Catalina.tds Buna ziua Detin un teren extravilan intr o zona defavorizată,legal am inceput constructia unei case, insa, drumul de acces către teren se face pe albia ... (vezi toată discuția)
Unde doresc sa construiesc casa este o strada privata cu acces ... Boze Boze Unde doresc sa construiesc casa este o strada privata cu acces din drum public ( suntem 5 locatari; restu aproape au terminat construcția; eu acum as dori sa ... (vezi toată discuția)