avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva 9 %
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva 9 %

Am in derulare contractul pe programul "Lapte-corn"
Caietul de sarcini si licitatia in seap a avut ca obiect "pachetul lapte-corn"
Pretul ofertat s-a facut pe pachet nu individual pe lapte sau baton. Pana in iunie 2015 cand s-a trecut la cota unica 9% la produsele alimentare, cum trebuia sa facturez , pachet cu 24% sau individual lapte si individual corn ? Precizez ca in cazul in care raspunsul ar fi separat, desi repet - obiectul contractului si pretul adjudecat s-a facut pe pachet, cum as stii care este pretul fara tva al laptelui si care este al batonului ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bodeanumarius , utilizator 20:39, 8 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Eu am facturat pachetul cu 24%. Am probleme cu plata facturii pe motiv ca ar trebui sa facturez separat. Daca trebuie separat, atunci cum sa stiu la ce valoare fara tva sa aplic diferitele cote de tva daca eu am licitat pretul pe pachet ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatii imobile executate silit anonimiu anonimiu As avea niste intrebari privitoare la licitatiile facute de executori si anume: 1.Exista caiet de sarcini pt persoanele interesate sa cumpere un imobil din ... (vezi toată discuția)
Programul "lapte-corn" julien_slbz julien_slbz In cadrul programului lapte-corn se poate incheia un contract pentru furnizarea doar a laptelui UHT, fara \"diversificarea produselor lactate\" ? Va ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice - reluarea competitiei Nootropic Nootropic Achizitorul deruleaza un acord cadru cu 3 operatori, atribuirea contractelor subsecvente se face prin reluarea competitiei , anume, prin solicitarea ... (vezi toată discuția)