avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Programul "lapte-corn"
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Programul "lapte-corn"

In cadrul programului lapte-corn se poate incheia un contract pentru furnizarea doar a laptelui UHT, fara "diversificarea produselor lactate" ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Georgeta Istrate , Avocat 20:54, 28 Septembrie 2009
Sa inteleg ca asa a solicitat autoritatea contractanta in caietul de sarcini? Nu te speria si la Olt au facut la fel si a castigat vacuta (nu cea nebuna, ci Dorna) pentru ca restul nu produc UHT. Mai simpatic este ca li s-a cerut experinta in furnizare pachet "lapte corn" in conditiile in care in jud. despre care vorbim este primul an in care se solicita asa ceva. Iar criteriul de selectare a ofertei castigatoare va fi.... pretul, desigur. Puteti sa faceti contestatie la CNSC, caci mi se pare ca asa se incalca principiul tratamentulului egal. Nu exista o prevedere legala care sa spuna ca se furnizeaza doar UHT, tocmai pentru ca sunt zone in care nu se poate realiza practic acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare clarificari comunicare rezultat procedura ContSters229751 ContSters229751 Dupa comunicarea rezultatului procedurii poate furnizorul declarat necastigator sa solicite autoritatii contractante detaliile tehnice ale ofertei declarate ... (vezi toată discuția)
Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice-fisa de date. albertoconstruct albertoconstruct Buna ziua,am participat de curand la o cerere de oferta pentru achizitie lucrari de constructii,in fisa de date pusa la dispozitie pe seap,erea trecut ca si ... (vezi toată discuția)