avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Modificare adresa fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Modificare adresa fiscala

Buna ziua,

in momentul de fata am domiciliul intr-un oras (A), unde locuinta este inchiriata cu contract la finante (plata impozit, CAS etc.).
doresc sa schimb domiciliul in alt oras (B), din alt judet. in ce fel va influenta contractul de inchiriere aceasta mutare de domiciliu? trebuie refacut contractul? il duc la vizat in judetul A sau in judetul B? unde platesc taxele (impozit si CAS)?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament - domiciliu fiscal farcas25 farcas25 Buna ziua, in momentul de fata am domiciliul intr-un oras (A), unde am in porprietate un apartemant, care acum este este inchiriat cu contract la finante ... (vezi toată discuția)
Imobiliare muadib muadib buna ziua. am domiciliul permanent (adresa din buletin) in judetul X. detin o locuinta in bucuresti pe care doresc sa o inchiriez. unde voi depune ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu - pfa cu norma fixa de venit iliec iliec Sunt PFA cu norma fixa de venit. Mi-am schimbat domiciliu in alta localitate (alt judet) decat cea in care mi-a fost emisa autorizatia. In noua localitate este ... (vezi toată discuția)