Daca s-a stabilit o pensie alimentara cu proprire pe salariu, iar de la un timp tatal renunta la calitatea de salariat si trece pe PFA norma de venit si vrea sa plateasca aceeasi pensie alimentara cum se poate face fara alt proces?
Care executare? Nu s-a stabilit nici o executare silită. Din momentul în care s-a început deliberarea și până în momentul sentinței tatăl a trecut de pe angajat pe PFA. Poprirea nu se mai execută pe salariu. Presupun că instanța a trimis cererea de poprire către fostul angajator, care a înștiințat instanța ca tatăl nu mai este angajat acolo. Care e procedura? Tatăl vrea să plătească în continuare. E vreo problemă dacă plata nu se face prin poprire pe salariu, așa cum a hotărât instanța? Sau trebuie altă hotărâre judecătorească?
Poprirea e o forma a executării silite, dvs ați vb de.poprire. Iar instanta nu mai înființează poprire din oficiu.
Nu are nicio problema, sa plătească cum vrea, sa aibă dovada plății.
Pensie alimentara
mosneaga
Putem pune in aplicare o hotarare definitiva referitoare la retinere din salariu a pensiei alimentare a unui angajat (sentinta ne-a fost adusa de una din ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
ionela77
Buna ziua. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu informatii legate de urmatoarea problema pe care o intampina cumnata mea. Ea a intentat proces pentru pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
danimaria99
din luna noiembrie fostul sot a dus la noul servici actlele necesare ptr a-mi livra firma respectiva banii dar nici in prezent nu am primit nimic mentionez ca ... (vezi toată discuția)