avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

din luna noiembrie fostul sot a dus la noul servici actlele necesare ptr a-mi livra firma respectiva banii dar nici in prezent nu am primit nimic mentionez ca din luna noiembrie(inclusiv) salariile fiind date dupa mai multe sap de asteptare am hotarat ca pe 22 ian sa sun la firma acestia spunad-mi ce suma voi avea de primit aceasta fiind pe 2 luni si sa astept sa face inchiderea de luna dupa care ii voi primi ceea ce nu sa intamplat am resunat si mi-au spus ca nu mai au bani sa imi dea si mie,as vrea sa stiu daca ii chem in instanta voi avea sanse de castig ,multumesc
X-(X-(X-(


Cel mai recent răspuns: danimaria99 , utilizator 17:09, 13 Februarie 2012
Exista o hotarare judecatoreasca de obligare a fostului sot la plata unei sume de bani cu titlul de pensie de intretinere ?
Daca exista o astfel de hotarare judecatoreasca in dispozitivul acesteia este stipulata si suma la care a fost obligat acesta.
Banii care va vor fi virati , vor fi in cuantumul / suma lunara stabilit/a de instanta de judecata.
Incercati sa dati mai multe amanunte , intr-o expunere cat mai clara
da exista o hotarare judecatoreasca la care a fost obligat sa plateasca 25% din salariu si pe aceea a adus-o
Si ar fi bine sa stiti si daca instanta, din oficiu, a instituit poprire pe veniturile fostului sot.
Daca da, aceasta poprire a fost trimisa la actualul loc de munca, sau a fost trimisa in alta parte, poate la vechiul loc de munca al tatalui?
Ce acte a dus tatal la locul de munca actual?
Ce il impiedica pe fostul sot sa va plateasca direct, in mana, pensia, fara sa mai fie retinuta de firma unde el lucreaza?
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2012
smeagull, utilizator
deci sa ma explic a dus la noul loc de munca hotarare judecatoreaca prin care este obligat sa plateasca 25%din venit am si verificat la servici la el daca a adus hartia ceea ce a si facut nu exista graseala aceea firma refuza sa ii plateasca invocand ca nu au bani dar salariile sotul le-a luat vrea sa dau firma in judecata cat mai curand m-am saturat nu prea stiu cum dar cred ca imi trebuie un avocat,multumesc ptr raspunsuri
si mai specific ca pe statul lui de plata pensia alimentara a fost oprita lunar

Alte discuții în legătură

Nepunere in executare sentinta plata pensie intretinere A. A. Dupa emiterea unei hotarari judecatoresti prin care se stabileste plata pensiei de intretinere, unitatea militara la care lucreaza debitorul refuza sa puna in ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu vyo vyo Buna ziua! Fostul meu sot s a mutat cu locul de munca la o alta firma. Firma unde lucra imi trimitea pensia alimentara in baza hotararii judecatoresti. As ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nou al platitorului de pensie alimentara refuza plata pe motiv ca adresa instantei de poprire a fost emisa pe numele primului angajator silver1101 silver1101 Va rog sa ma lamuriti si totodata sa ma ajutati, daca e posibil sa gasesc rezolvare la o problema: - am fost informata, de catre fostul sot, platitor de ... (vezi toată discuția)