avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CAEN 8110 sau CAEN 8632 - Contract administrare imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CAEN 8110 sau CAEN 8632 - Contract administrare imobil

Buna ziua,

Am primit o solicitare din partea unui proprietar de imobil rezidential pentru preluarea in administrare a imobilului respectiv, necesitatile lor fiind:
- curatenie saptamanala,
- supervizarea contractelor cu diversi furnizori
- incasari si plati ( numai prin transfer bancar, fara numerar)
- intocmirea listelor de plata utilitati pentru chiriasi
- citirea apometrelor
- achizitii consumabile
- mici reparatii
- intretinere tehnica
- contabilitate

Intrebarea este, ca persoana juridica, care ar fi codul CAEN cel mai potrivit pentru a putea incheia un contract prin care noi sa le asiguram aceste servicii?
Ar fi o solutie mai simpla dar totusi in legalitate, de a ne adauga CAEN 8110 si in acelasi timp sa angajam sau sa subcontractam un administrator imobile atestat si un contabil atestat?
Sau cel mai corect ar fi sa adaugam CAEN 6832 ? Inteleg ca pentru acesta ar trebui sa modificam statutul societatii si sa-l declaram ca obiect principal de activitate.
Va multumesc in avans pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:52, 19 Iunie 2015
Oricum, ca sa administrati o asociatie de proprietari, caci asta faceti de fapt, trebuie sa aveti ca obiect de activitate principal - administrare asociatii de proprietari.
Codul potrivit mie mi se pare a fi 6832.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata cod caen 6831, 6832 ravas ravas PE CERTIFICATUL CONSTATATOR EMIS IN TEMEIUL LEGII 359/2004, 6831 Agentii imobiliare LA CODUL CAEN 6832 ADMINISTRAREA IMOBILELOR PE BAZA DE COMISION SAU ... (vezi toată discuția)
Administrare imobil prin interpus conjoint conjoint Este in regula ca o persoana, reprezentant,angajat,delegat sau ce o fi al unei PFA( cu obiect de activitate cod CAEN 6832), sa presteaze activitatea de ... (vezi toată discuția)
Cod caen stefutza3 stefutza3 Ma intereseaza si pe mine care este noul cod caen al asociatiilor de proprietari. stiu ca pana acu era 9133-alte activitati asociative. (vezi toată discuția)