Este in regula ca o persoana, reprezentant,angajat,delegat sau ce o fi al unei PFA( cu obiect de activitate cod CAEN 6832), sa presteaze activitatea de administrare imobil in conditiile in care nu detine atestat emis de autoritatea locala ?
..sa presteaze activitatea de administrare imobil in conditiile in care nu detine atestat emis de autoritatea locala ?
Dar detine atestat emis de altcineva decat autoritatea locala?
Daca nu este administrator cu atestat, asociatia nu trebuie sa-l angajeze. Apoi daca nu are atestat, eu nu cred ca poate infiinta PFA cu obiect de activitate administrare imobile.
Poate nu am fost suficient de explicit. PFA detine atestat dar incheie contract administrare imobile si deleaga un angajat care nu are atestat sa presteze aceasta activitate la asociatia de proprietari.
Efectueaza incasari, intocmeste registrul de casa, plati furnizori, plati lucrari reparatii parti comune, achizitii materiale, state salarii,gestioneaza banii asociatiei fara a opera prin banca(asociatia are conturile blocate de ANAF) ,semneaza aprobari instalari centrale individuale debransari , semneaza angajamente cu furnizorii in calitate de administrator, figureaza in evidenta acestora ca administrator,verifica instalatiile din apartamente citeste apometre,calculeaza consumurile apa, semneaza sesizarile proprietarilor cat si raspunsurile ...deci acopera administrare tehnica ,casierie,de partea de procesare a listelor se ocupa un contabil autorizat.Listele de intretinere insa sant semnate si stampilate de PFA angajator cu titlul administrator cat si de contabil(ceccar) si presedinte asociatie.