avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Bani-Legalitate-ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Bani-Legalitate-ANAF

O sa incerc sa detaliez pe scurt pt a nu incarca cu multe idei inutile.Deci eu am un site de pe care vand iteme cs go (un joc). Pe acel site oamenii fac plata cu paysafecard, eu primind banii pe un cont de skrill iar apoi ii retrag pe un card skrill inregistrat pe numele meu, cnp etc.

Intrebarea mea este : se inregistreaza undeva sumele pe care le primesc ? Trebuie sa declar ceva la anaf? Ideea e ca skrill nu apartine de nici o banca , nu apartine de Romania.Trebuie sa declar provenienta banilor?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 9 Iulie 2015
adi_dasler, utilizator

Alte discuții în legătură

Legalitate-anaf adi_dasler adi_dasler O sa incerc sa detaliez pe scurt pt a nu incarca cu multe idei inutile.Deci eu am un site de pe care vand iteme cs go (un joc). Pe acel site oamenii fac plata ... (vezi toată discuția)
Bani-anaf adi_dasler adi_dasler Am un site de pe care vand iteme cs go (un joc). Pe acel site oamenii fac plata cu paysafecard, eu primind banii pe un cont de skrill iar apoi ii retrag pe un ... (vezi toată discuția)
Cont skrill si anaf Alein Alein Buna seara ! In timpul liber tranzactionez la bursa, iar profitul pe care il fac il primesc pe contul Skrill (Skrill este din Marea Britanie si nu are ... (vezi toată discuția)