avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Legalitate-ANAF
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Legalitate-ANAF

O sa incerc sa detaliez pe scurt pt a nu incarca cu multe idei inutile.Deci eu am un site de pe care vand iteme cs go (un joc). Pe acel site oamenii fac plata cu paysafecard, eu primind banii pe un cont de skrill iar apoi ii retrag pe un card skrill inregistrat pe numele meu, cnp etc.

Intrebarea mea este : se inregistreaza undeva sumele pe care le primesc ? Trebuie sa declar ceva la anaf? Ideea e ca skrill nu apartine de nici o banca , nu apartine de Romania.Trebuie sa declar provenienta banilor?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:09, 17 Iulie 2015
Da, problema nu este cu skrill-ul ci cu banca din Romania, care raporteaza incasarile.
Sunt regulate si consistente sumele?
Nu sunt regulate nici consistente.Sumele pot varia de la saptamana la saptamana.Influenteaza intr-un fel?
In mod legal sumele sunt venituri si trebuiesc declarate.
Da, declaratia 201
se depune anual la anaf

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani-legalitate-anaf adi_dasler adi_dasler O sa incerc sa detaliez pe scurt pt a nu incarca cu multe idei inutile.Deci eu am un site de pe care vand iteme cs go (un joc). Pe acel site oamenii fac ... (vezi toată discuția)
Bani-anaf adi_dasler adi_dasler Am un site de pe care vand iteme cs go (un joc). Pe acel site oamenii fac plata cu paysafecard, eu primind banii pe un cont de skrill iar apoi ii retrag pe un ... (vezi toată discuția)
Pfa pronosticuri sportive Viorelmarian748 Viorelmarian748 Buna ziua ! Vand pronosticuri sportive de aproximativ 2 ani pe forumuri/facebook, cat si pe alte retele de socializare. Metodele de plata pe care le accept ... (vezi toată discuția)