avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot gasi o persoana de care stiu doar cum se ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot gasi o persoana de care stiu doar cum se numeste?

buna ziua ma numesc Florentina si sunt disperata sa gasesc o persoana despre care nu stiu mai nimic doar numele Mite Daniela.
Cel mai recent răspuns: suzififi , utilizator 13:54, 21 Februarie 2018
Incercati o cautare cu ajutorul acestui site:

[ link extern ] /
Este dificil sa gasiti o persoana doar dupa nume si prenume.
Nu este un nume chiar comun si ati avea ceva sanse dar pentru a o gasi trebuie sa cautati prin prieteni, vecini, cine a mai cunoscut-o, imprejurarile in care ati cunoscut-o, din ce localitate sau zona geografica era, ce varsta aproximativa avea cind ati cunoscut-o, etc.
Acum oamenii se mai regasesc si prin intermediul retelelor de socializare, la o simpla cautare pe FB au aparut cateva persoane cu numele si prenumele respectiv.
Se poate apela si la politie dar asa cum v-am spus trebuie sa oferiti un minim de informatii.
Cum pot gasi persoana vicol gabriel jud olt localitatea bas
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
Covalschi ion, utilizator
As vrea sa dau de o persoana care a zburat cu wizzair in data de 23 august 2017 din iasi spre Bologna,Italia la ora 19. Era impreuna cu 2 dintre surorile lui, una dintre ele era cu sotul in capatul avionului, iar alta, Mariana, impreuna cu el ,Gheorghita- cred,erau langa mine pe scaun. Erau intorsi in Romania pentru ca le murise Mama . Locui esce in cartierul Galata din Iasi, aveau bunici in judetul Vaslui, in sat Buhaiesti. El a zis ca e sofer pe camion la o firma in Faenza, 2 fete cu 2 femei diferite, in jur de 45 ani. Sora , Mariana, divorzata . El a zis ca sta la o alta sora in Faenza, care are 2 copii ... As vrea sa l gasesc . Poate ma puteti ajuta
Care este scopul identificarii persoanei dupa mai bine de 4 luni de la calatorie? Personal, etc.

Alte discuții în legătură

Poate mă puteți ajuta să găsesc o persoană MariaAna84 MariaAna84 As vrea sa dau de o persoana care a zburat cu wizzair in data de 23 august 2017 din iasi spre Bologna,Italia la ora 19. Era impreuna cu 2 dintre surorile lui, ... (vezi toată discuția)
Succesiune mihaela1985 mihaela1985 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul inceperii unei succesiuni, dupa decesul ambilor parinti, cand unul dintre frati este decedat, dar ... (vezi toată discuția)
Portalul instantelor de judecata.modificari care nu cred ca sunt bune. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am observat de cateva zile ca portalul instantelor de judecata a suferit anumite modificari si nu se mai pot gasi anumite dosare. Adica doar daca cunosti ... (vezi toată discuția)