avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1632 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot gasi o persoana de care stiu doar cum se ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot gasi o persoana de care stiu doar cum se numeste?

buna ziua ma numesc Florentina si sunt disperata sa gasesc o persoana despre care nu stiu mai nimic doar numele Mite Daniela.
Cel mai recent răspuns: suzififi , utilizator 13:54, 21 Februarie 2018
Mi-aș dori să o gasesc pe mama o cheamă stănculescu aurica
Dati mai multe detalii daca doriti sa aflati cum sa o gasiti.
Ati fost infiat, alta situatie?
Nu aveti nicio informatie despre ea?
De ce nu cunoasteti unde se afla?
Cati ani aveti?
Ati fost la politie sa intrebati?
buna ziua caut un baiat pe nume Maicăl Sön Tailăr nu stiu cum se scrie corect numele este militar american a fost detasat in Germania acolo l_am cunoscut a fost si la noi in românia din decembrie nu mai stiu nimic de el va rog ajutatima sa_l gasesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate mă puteți ajuta să găsesc o persoană MariaAna84 MariaAna84 As vrea sa dau de o persoana care a zburat cu wizzair in data de 23 august 2017 din iasi spre Bologna,Italia la ora 19. Era impreuna cu 2 dintre surorile lui, ... (vezi toată discuția)
Succesiune mihaela1985 mihaela1985 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul inceperii unei succesiuni, dupa decesul ambilor parinti, cand unul dintre frati este decedat, dar ... (vezi toată discuția)
Portalul instantelor de judecata.modificari care nu cred ca sunt bune. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am observat de cateva zile ca portalul instantelor de judecata a suferit anumite modificari si nu se mai pot gasi anumite dosare. Adica doar daca cunosti ... (vezi toată discuția)