avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita de doua ori
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita de doua ori

buna ziua.am executat silit o hotarare judecatoreasca intr-un dosar de litigii de munca.suntem 3 mostenitori.in acelasi timp, altcineva a formulat executare silita pe acelasi dosar folosindu-se de numele unuia dintre noi.societatea cu care am avut litigiul ne-a dat in judecata pentru recuperarea sumei de la cel de-al doilea executor.ce e de facut?cel de-al doilea executor ce obligatii avea?am inteles ca cel de-al doilea executor , atunci cand s-a facut cerere de renuntare la executare silita trebuia sa returneze banii la societate?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:34, 18 Iulie 2015
ionica1 a scris:
, altcineva a formulat executare silita pe acelasi dosar folosindu-se de numele unuia dintre noi.

Cum adica altcineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma poprita acn acn Bună ziua! Am avut un proces constând în contestatie la executare pe care l am câștigat, ulterior acestui proces am făcut întoarcere la executare pt a ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc camelia21 camelia21 Va salut pe toti forumistii! Vreau sa stiu si eu care e procedura de recuperare a unor cheltuieli de judecata acordata in formula executorie si definitiva de ... (vezi toată discuția)
Hotarare drepturi salariale oroles2010 oroles2010 Salutare! Mama mea are o hotarare definitiva prin care fosta firma este obligata sa ii plateasca drepturile salariale pentru doua luni (firma si-a inchis ... (vezi toată discuția)