avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua,am o intrebare,fostului sot a sotiei mele plateste pensia alimentara dupa ce a fost dat in judecata,i se opreste bani si executorul zice ca nu poate trimite banipe contul meu,este legal da sau nu?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 08:18, 21 Iulie 2015
Pai de ce sa trimita pe contul dvs cat nu dvs sunteti creditorul.. si mai intrebati daca e legal!
Ne vom casatori in luna august,dupa aceea poate sa trimita bani pe contul meu,adica al nostru?
Nu are relevanta casatoria, relevant e ca el trebuie sa achite pensia unei persoane si nu in contul sotului, vecinului sau mamei acelei persoane.
De ce nu achita in contul mamei copiilor sai?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pentru un presupus imprumut MashaD MashaD Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns/parere despre urmatorul caz: Am un prieten care a divortat recent (au si un copil impreuna, copil care a ramas ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ADNANA_DEEA ADNANA_DEEA Buna ziua! In data de 15 februarie s-a declarat desfacerea casatoriei de fostul sot iar fetita mi-a fost incredintata, cuantumul pensiei alimentare a fost ... (vezi toată discuția)
Poprire fanny000 fanny000 Buna ziua,mai am o intrebare ,eu primesc pensia alimentara in cont ,fostul sot este pensionar militar i se opreste din pensie si se vireaza mie in cont.Eu am ... (vezi toată discuția)