avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... poprire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

poprire

Buna ziua,mai am o intrebare ,eu primesc pensia alimentara in cont ,fostul sot este pensionar militar i se opreste din pensie si se vireaza mie in cont.Eu am proprire pe acest cont si imi opreste si din pensia alimentara ,pe motivul ca nu scrie nicaieri ca este pensie alimentara si doar un mandat postal.L am intrebat pe fostul sot sa imi demonstreze ca imi trimite pensia alimentara dar a zis ca nu are cu ce sa demonstreze.Cum pot eu demonstra la banca ca intradevar acest mandat postal este pensia alimentara.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:33, 24 Februarie 2017
Nu trebuie sa dovediti la banca, ca sa nu riscati cautati sa o primiti in alt mod.
Puteti incerca sa va faca mentiune domnul cand face transferul ca suma reprezinta pensie de intretinere pentru X, dar nu va garanteaza nimeni.
Deschideti un alt cont la alta banca si anuntati angajatorul sotului sa vireze pensia in acel cont .
Fostul sot este pensionat si de la casa de pensii i se opresc banii.Deci cu alte cuvinte eu nu am nici o dovada ca fostul sot imi trimite pensia de intretinere pentru copil.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2017
fanny000, utilizator
Mai puteti cere Casei de pensii sa va trimita banii prin mandat postal, sa vi-i aduca postasul acasa chas, nu in cont.
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Divort si partaj ice21 ice21 Buna ziua! Doresc sa stiu daca atunci cand se mareste salariul, diferenta de pensie alimentara nevirata la timp de societate in cont bancar se poate vira luna ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara major frezii frezii Buna ziua,baiatul prietenului meu a implinit 18 ani.Pana acum,platea pensia alimentara intr-un cont deschis pe numele fostei sotii.Cum poate proceda de acum ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara ovidiu.ro ovidiu.ro Buna ziua tuturor.Ma adreses voua cu acesasta nelamurire. Am un copil cu fosta mea sotie de care sunt divortat de 4 ani.Acum eu stau ii italia de 3 ani in ... (vezi toată discuția)