avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transfer la cerere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transfer la cerere


Buna ziua, sunt functionar public la o institutie publica si s-a ivit un post mai aproape de locuinta mea, o primarie organizeaza concursul de ocupare a aceluiasi post,acelasi nivel . Intrebarea e daca pot sa fac direct transfer la cerere pe acel post scos la concurs, sa evit toate hartiile cu privire la concurs plus o demisie de la actualul loc de munca?:O

VA multumesc !!
Cel mai recent răspuns: laluca , utilizator 13:30, 28 Iulie 2015
Buna ziua,
Din cate stiu eu daca postul a fost deja scos la concurs nu mai puteti face nimic. Modalitățile de ocupare a functiilor publice sunt prin concurs, transfer, detasare și redistribuire. Daca postul nu a fost scos la concurs puteti discuta cu conducatorul institutiei sa scoata postul pentru transfer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare transfer pe acelasi post catule86 catule86 Buna ziua, sunt informatician la o unitate scoalara si s-a ivit un post mai aproape de locuinta mea. O scoala organizeaza concursul de ocupare a aceluiasi ... (vezi toată discuția)
Transfer sau redistribuire functionar public, pe perioada nedeterminata MELALILIANA MELALILIANA Am fost disponibilizata din cadrul unei institutii publice in oct 2010.In decembrie 2010 am fost redistribuita pe un post temporar vacant( maternitate 2 ani) ... (vezi toată discuția)
Procedura de ocupare a unui post prin redistribuire Oniga Oniga Buna ziua. Rugamintea mea este daca puteti sa ma indrumati vis a vis de pasii ce trebuie urmati pentru a putea ocupa un post suspendat, prin redistribuire ... (vezi toată discuția)