avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solicitare transfer pe acelasi post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solicitare transfer pe acelasi post

Buna ziua, sunt informatician la o unitate scoalara si s-a ivit un post mai aproape de locuinta mea. O scoala organizeaza concursul de ocupare a aceluiasi post, de informatician. Intrebarea e daca pot sa fac direct transfer pe acel post, sa evit toate hartiile cu privire la concurs plus o demisie de la actualul loc de munca.
Cel mai recent răspuns: ysa23 , utilizator 20:13, 23 Octombrie 2013
Nu mai exista reglementat transferul pentru personalul contractual.
In speta, va trebuie sa fiti admis la acel concurs si apoi sa incetati vechiul c.i.m. si in acelasi timp sa incheiati c.i.m. la noul angajator.
Nu exista reglementata notiunea de transfer pe Codul Muncii! Transferul mai este posibil doar pentru functionarii publici. Trebuie sa dati concurs pe post, daca reusiti, va depuneti demisia cu respectarea termenului de preaviz sau fara daca actualul angajator este de acord cu renuntarea la acest termen. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la cerere ContSters359110 ContSters359110 Buna ziua, sunt functionar public la o institutie publica si s-a ivit un post mai aproape de locuinta mea, o primarie organizeaza concursul de ocupare a ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de munca sau reducere contract de munca ? volvera volvera Buna ziua ! Sunt angajata cu 4 ore pe perioada nedeterminata la o societate comerciala, iar acum, in urma participarii la un concurs, am reusit sa fiu ... (vezi toată discuția)
Transfer consilier juridic janina drula janina drula sunt cj intr-o primarie personal contractual si doresc sa ma transfer la o alta primarie pe acelasi post stiu ca transferul opereaza numai in cazul ... (vezi toată discuția)